bitkisel fırçalar için ürünler (37)

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Chlorella Tozu

Chlorella Tozu

Chlorella'nın güçlü bir alkalize edici etkisi vardır. Güçlü bir antioksidandır ve vücut tarafından kolayca emilen mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır. Net Ağırlık: 28 gr. Brüt Ağırlık: 420 gr. Son Kullanma Tarihi: 24 ay Saklama koşulları: 18 ± 3 °C sıcaklıkta ve %75'ten fazla olmayan bağıl nemde saklayın. Açıldıktan sonra, saklayın. 100 gr. başına besin değeri: Protein - 56g, yağ - 13.5g, karbonhidrat - 17g 100 g ürün başına enerji değeri (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ) İçindekiler: Chlorella mikroalg Organik: Hayır Çiğ: Evet Gluten içermiyor: Evet
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Pizza Karışımı - Baharatlar

Pizza Karışımı - Baharatlar

Lezzetlerin mükemmel birleşimini Pizzalar karışımımızda keşfedin. Kekik, keki ve ayı sarımsağı, pizzalarınızda lezzet patlaması sunmak için uyum içinde tamamlanır. Kekik, tipik İtalyan tadıyla domatesle harika bir uyum sağlarken, kekik hafif baharatlı bir not ekleyerek domates veya kabak yemeklerinizi zenginleştirir. Ayı sarımsağı, geleneksel sarımsaktan daha yumuşak bir aromaya sahip olup, bu baharat karışımına ince ve zarif bir sarımsak dokunuşu getirir. Pizzalar karışımımız, kekik, keki ve ayı sarımsağını bir araya getirerek, her lokmada lezzet patlaması yaratmak için özenle hazırlanmış kaliteli organik malzemelerle yapılmıştır. Tarif Fikri - Akdeniz Pizzası: Malzemeler: Pizza hamuru Domates sosu Mozzarella Pizzalar karışımı Siyah zeytinler Cherry domatesler Taze fesleğen Referans: AR802032 Bileşim: Kekik, keki, Ayı sarımsağı Kullanım: Pizza için baharatlar Saklama Koşulları: Kuru ve ışık almayan bir yerde saklayın.
Honeybush

Honeybush

Benefici: Honeybush, Fabaceae familyasına ait bir bitkidir ve Güney Afrika çalılarından gelmektedir. Çok hafif ve lezzetli bir tat profiline sahiptir. Çay, 19. yüzyılın başından beri birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmıştır. Sağlık üzerindeki potansiyel faydalarının çoğu, antioksidan etkisiyle ilişkilidir. Kullanım: Kurutulmuş Honeybush bitkisi, çay demlemek için daha popülerdir. 2 tatlı kaşığı (250 ml) suya kaynar su ekleyin ve damak zevkine göre 3-5 dakika buharda bekletin. Bu çayın sıcak bir fincanı, gece rutininizin bir parçası haline gelebilir veya bir bardak buz dolu bir bardağa dökerek soğuk çay hazırlayabilirsiniz. Paketleme: 125g, 250g ve dökme